2011. június 28., kedd

Beauties of our colurful life

Az élet olyan színes lehetőségek tárháza, hogy ha minden ilyen lehetőséget és boldogságforrást láthatnánk egy különleges szemüvegen keresztül, mindannyian megdöbbennénk. Minden nap értékes. Még a nehezebbek is. 
Vannak olyan napok, amikor akkora energia van bennünk, hogy az csak így egyszerűen ki tudna törni... határtalan a jókedv, a nevetés. =) Egyéntől függ, hogy ki mit tesz az energiáival, én ilyenkor legszívesebben átölelném a világot, és táncolva szaladnék az utcákon. =) Minden különösebb ok nélkül. (: 
Errefelé, ha az utcán rád mosolyog egy ovis csöppség, az emberek vagy elnéznek más irányba, vagy zavartan lesütik a szemüket és nem mernek visszamosolyogni! Komolyan, ez annyira rossz... Na, én ma visszamosolyogtam egy kislányra a buszon. =) Szép kék szemei voltak. (: 
A boldog energiákat szeretném néha elraktározni a szürkébb napokra, hogy olyankor is melegség töltse meg a lelkemet, de ez elég nehéz. Mindenesetre a legjobb megoldás ha a boldogság összes pillanatát kiélvezzük. De még jobb, ha minden nap boldogságot teremtünk magunknak. (: 
A boldogságnak annyi formája van!
Néha csak annyiban nyilvánul meg, hogy ülsz a megszokott székeden, füleden a fülhallgató, és árad a zene, ami teljesen átjár, a dallam minden apró hangjával. Ez olykor annyi energiát tud felszabadítani az emberben, hogy egyszerre mérhetetlenül boldognak érzi magát. (:
Lehetnek nagy, örömteli események, vagy pici, napi vidám dolgok, nem számít, hiszen ezek mind-mind együttesen szövik boldogságunk hálóját. Amikor "rátör" az emberre egy boldogsághullám, az olyan, mintha az egész lelkünk nevetne, és azok a pillangók, amiket néha a gyomrunkban érzünk, ha boldogok és kellemesen idegesek vagyunk egyszerre, na, azok a pillangók ilyenkor belülről ki akarnak törni. (:
Bármit elérhetünk, amit szeretnénk, az akarat, a gondolat ereje csodákra képes. A boldogság pedig egy olyan dolog, - és a pozitív energia - ami minden pici új impulzus hatására sokszorosára növekszik. Kifogyhatatlan forrása az emberi szív, s életünk apró mozzanatai. Ha egyszer rámosolyogsz a világra, másnap ezer mosoly köszön vissza. A pozitív dominó-elv. (: 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése